Týden látkových plen právě začíná!

By
Číst 2553 krát
Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

tyden plenPřemýšlíte o látkových plenkách pro své miminko? Tento týden máte skvělou příležitost dozvědět se o nich více. Od pondělka 24.4. do 30.4. probíhá „Týden látkových plen“, během něhož se po celé republice konají semináře, přednášky, workshopy, kurzy, nebo soutěže.

 

Cílem akce je přiblížit maminkám výhody látkového plenkování nejen po stránce ekologické, ekonomické, ale také jejich vliv na zdravý vývoj dítěte. Používat látkové plenky je už někde jinde než za časů našich babiček nebo maminek a s vyvařováním čtvercovek v hrncích nemá nic společného. Na trhu jsou plenky bavlněné, bambusové, vlněné i flísové, vkládací a separační, jednovelikostní i vícevelikostní, vkládací i svrchní. Kalhotkové systémy jsou zase barevné a mají krásné a veselé vzory. Každé mamince i každému miminku může vyhovovat něco jiného a díky opravdu široké nabídce někdy není jednoduché se zorientovat.tyden plen 2

Více informací o akci se můžete dozvědět na webových stránkách „Týdne látkových plen“,, kde je také seznam výrobců a prodejců, které k této události připravili zajímavé slevové a prodejní akce. Výhodně tento týden můžete nakoupit i doplňkový sortiment, který s látkovkami souvisí, ale který využijete i při běžné péči nejen o miminko. 

Naposledy změněno sobota, 22 duben 2017 10:15